Connect with us

La zi

KINOdiseea: Filme şi spectacole pentru copii, de miercuri până duminică

Filme şi spectacole pentru copii sunt programate la cea de-a XV-a ediţie a Festivalului internaţional de film „KINOdiseea”, care se va desfăşura, de miercuri până duminică, la sălile Gloria, Luceafărul şi Prăjitoria Buimac.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 3 transmis, pe agenda festivalului finanţat prin fonduri nerambursabile de la bugetul local se regăsesc cinci filme din competiţia „Kinodiseea Junior”, două proiecţii în cadrul secţiunii Panorama, spectacole pe picioroange, de pantomimă, jonglerii, magie şi animatori, baloane modelabile şi pictură pe faţă pentru cei mici.

Peliculele selectate la ediţia din acest an a festivalului sunt apreciate de publicul internaţional şi de criticii de film din întreaga lume şi premiate la festivaluri de film pentru publicul tânăr, precum Annecy International Animated Film Festival, Canada China International Film Festival, Montreal International Children’s Film Festival, International Film Music Critics Award.

Intrarea la toate proiecţiile şi evenimentele din cadrul „KINOdiseea” este liberă, iar programul complet este disponibil pe https://kinodiseea.ro/.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Lazăr Marcela Laura

    11 octombrie 2023 at 00:29

    Succes in tot ceea ce inițiați.si distracție plăcută tuturor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință