Connect with us

La zi

„Jucându-ne, învățăm”, un eveniment organizat de Partida Romilor „Pro-Europa” în parteneriat cu Primăria Sectorului 5

În data de 3 iunie, în Parcul Sebastian din Sectorul  5 va avea loc evenimentul „Jucându-ne, învățăm”, eveniment organizat de Partida Romilor Pro Europa – Sucursala București, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul activităţilor din sfera educaţiei extraşcolare/extracuriculare.

Educaţia prin activităţile extracurriculare urmăreşte identificarea şi cultivarea corespondenţei optime dintre aptitudini, talente, cultivarea unui stil de viaţă civilizat, precum şi stimularea comportamentului creativ în diferite domenii.

Activităţile extraşcolare se desfăşoară într-un cadru informal, ce permite elevilor cu dificultăţi de afirmare în mediul şcolar să reducă nivelul anxietăţii şi să şi maximizeze potenţialul intelectual.

În acest sens, organizatorii au ales ca evenimentul să se desfăşoare în aer liber, într-un spaţiu de tip parc, nicidecum în curtea şcolii sau în cadrul spaţiului şcolar formal.

Sintetic, evenimentul îşi propune ca în data de 3 iunie să se organizeze pentru un număr de aproximativ 900 de copii, proveniţi din toate sectoarele Bucureştiului, o sărbătoare a copilăriei, o sărbătoare în care copiii vor beneficia de un spectacol complex: 2 trupe de teatru pentru copii teatru face-painting, ateliere de pictură şi desen, origami, animație și cadouri.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință