Eveniment

Invitatii nostri in emisiunea „Si eu m-am nascut in Romania”

Andreea Marin, invitata speciala a emisiunii la rubrica „La un ceai cu rom” a raspuns intrebarii prezentatoarei Irina Ursu si si-a imaginat cine ar fi astazi daca s-ar fi nascut intr-o familie de romi.

Vedeta TV, primul ambasador UNICEF Romania si Despina Andrei, responsabil de comunicare in cadrul organizatiei, vorbesc despre motivele pentru care sustin cauza copiilor de etnie roma, dar si despre adultii romi pe care ii apreciaza. In cadrul aceleiasi emisiuni la rubrica „Kestiuni rome” veti putea urmari dansul copiilor din ansamblul „Spic de grau”.

Canta si danseaza pentru… Wilmark!
Mahala Rai Banda si Valerie Debruche canta si danseaza pentru… Wilmark, „La un ceai cu rom”. Invitatii Irinei Ursu au povestit tot despre dansurile tiganesti si au facut o demonstratie asa cum nici Wilmark nu a mai vazut. Iar la „Kestiuni rome”, Marin Petrache Pechea a dat dovada ca este un mare sef de orchestra, dar si… bucatar de exceptie.

Redescopera muzica tiganeasca
„La un ceai cu rom” invitatii Irinei Ursu: Radu Captari si chitara sa, Mirela Mihalache, Marin Petrache Pechea si fratii Stanciu – Georgian si Pepicu. In cadrul aceleiasi emisiuni mai puteti sa faceti cunostinta cu Sorin Slat, pianistul si compozitorul care a cucerit publicul la Monaco. Povestea lui, descendent al unei familii de romi pentru care muzica inseamna tot o puteti revedea atat pe siteul Partida Romilor cat si pe cel al postului Prima TV.

Maestrii dansului traditional
Tot la rubrica „Un ceai cu rom” actorul Madalin Mandin si colegii sai din trupa „Improvisneyland” fac o demonstratie de forta a umorului in platoul emisiunii. In cadrul aceleasi emisiuni, prezentatoarea va provoaca sa tineti pasul cu maestri dansului traditional tiganesc combinat cu percutia corporala – ansamblul Romafest, iar spre finalul emisiunii ii puteti revedea pe Rona Hartner, Mahala Rai Banda si Jean de la Craiova.
Ai pierdut emisiunea? Acceseaza www.partidaromilor.ro si urmareste emisiunile pe care le-ai pierdut. De asemenea, suntem prezenti si pe Facebook „Si eu m-am nascut in Romania”, dar si pe site-ul Prima TV.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version