Connect with us

Social

INS deschide la sediul central al instituţiei un punct fix pentru efectuarea recenzării

INS deschide un punct fix la sediul central al instituţiei pentru efectuarea recenzării, care va funcţiona până la data de 17 iulie,

Institutul Naţional de Statistică (INS) deschide un punct fix la sediul central al instituţiei pentru efectuarea recenzării, care va funcţiona până la data de 17 iulie, a anunţat, joi, INS.

„Centrul este deschis de luni până duminica, între orele 8:00 şi 20:00 şi se adresează tuturor persoanelor care doresc să se recenzeze, dar, din diferite motive, nu au efectuat autorecenzarea sau nu pot primi vizita recenzorului la reşedinţa obişnuită. Punctul fix de recenzare va funcţiona până la data de 17 iulie”, precizează INS.

Sediul central al INS este în Bulevardul Libertăţii, nr. 16, sector 5.

În perioada 14 martie – 27 mai 2022 s-a autorecenzat aproape 47% din populaţia ţintă estimată. Până la finalul zilei de 27 mai, ultima zi de autorecenzare, s-au înregistrat în total 11 milioane de chestionare, dintre care 8,9 milioane de chestionare valide la nivel de persoană (53,9% în mediul urban şi 46,1% în mediul rural), ceea ce reprezintă 46,8% din populaţia rezidentă ţintă estimată a României la 1 decembrie 2021.

Din 31 mai, a debutat etapa de colectare a datelor de recensământ prin deplasarea recenzorilor la adresele de reşedinţă obişnuită a populaţiei. Etapa de recenzare pe teren se va desfăşura în perioada 31 mai – 17 iulie.

România se află la al 13-lea recensământ din istorie şi al patrulea după Revoluţia din 1989.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință