Social

In preajma sarbatorilor pascale

E primavara si a venit vremea sa ne gandim din nou la cei mai putin norocosi decat noi. Se apropie Sarbatoarea Sfanta a Invierii si sunt atatea suflete necajite care ne asteapta si in acest an sa le trecem pragul. Cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale suntem alaturi de familiile care isi duc cu greu zilele si nu sunt vizitati de cei care ar putea sa le aduca un strop de bucurie sau un zambet pe chipurile lor.
Ne gandim la copiii care se bucura intotdeauna de rechizite, hainute, dulciuri si jucarii. Sunt emotionati de fiecare data cand ajungem la ei. Ca in fiecare an, Partida Romilor Pro Europa prin presedintele Nicolae Paun a reusit sa aduca un strop de bucurie in casele familiilor nevoiase.

Cadouri pentru copii
Presedintele Partidei Romilor, deputatul Nicolae Paun a oferit cadouri mai multor copilasi.
Echipa mass-media a Partidei Romilor a organizat un mic spectacol in cadrul careia participantii au primit cate un cadou cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste.

Partida Romilor filiala sector 6 si Primaria sector 6 in sprijinul familiilor nevoiase

Presedintele Partidei Romilor filiala sector 6, Stoica Vergil si Primarul Sectorului 6, Rares Manescu au organizat cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti o actiune umanitara ce consta in ajutoare pentru 500 de familii. Actiunea a fost atent monitorizata de Presedintele Partidei Romilor Bucuresti, Ilie Mario Rafael.
Victor N Bogdan

Partida Romilor Tulcea vizitata de copiii Gradinitei nr. 17

Copiii Gradinitei nr. 17 din Tulcea au vizitat sediul Partidei Romilor, invatand acolo o parte din traditiile si obiceiurile romilor.

„Ne-am straduit sa ii primim cat mai bine pe copii, le-am prezentat organizatia dar si cateva elemente importante din cultura rromani, copiii fiind incantati de traditiile rromilor. Copiii au invatat ca singurele diferente dintre ei sunt specifice etniei si ca toti suntem la fel dar totusi diferiti. Surpriza pentru copii a fost ansamblul de dansuri traditionale rrome „Phralipen” si doi instrumentisti rromi, iar copiii au cantat si dansat impreuna cu acestia” a spus profesorul Gabriel Stoica, secretar executiv Partida Romilor, Tulcea.

Mirela Chiorea

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version