Connect with us

La zi

„Imparatul” Iulian, indragostit lulea de Elena Udrea

Dragostea e ca acceleratu’: nu tre sa stai pe sine, ca te calca

” O las sa treaca ingroparea defunctului, doliu dupa Florin Cioaba si o cer de nevasta pe Elena Udrea.”
Iulian Indragostitul a declarat ca, dupa o perioada de doliu dupa Florin Cioaba, are ginduri mari cu fostul ministru al turismului. Totodata ne-a mai spus ca nu a fost si nu va fi niciodata un fan al lui Basescu, pentru ca presedintele are ”trei fete si este obraznic”.
Iulian Indragostitul spune ca decizia a luat-o dupa ce a vazut-o pe Elena Udrea in costumul de baie minuscul in care s-a afisat. Mai mult el este dispus sa cedeze o buna parte din averea familiei sale pentru a o imbraca in aur pe Udrea.
”O las sa treaca ingroparea defunctului, doliu dupa Florin Cioaba si o cer de nevasta pe Elena Udrea”.

O cer de la Blaga, cat o costa!

”Iubesc bikini aia de trei-patru centimetri cum ii poarta ea asa in fata. Nu as vrea nimic de la ea, decat bikinii aia. Sunt in stare sa fac o crima cu Basescu pentru Udrea! N-am facut sapaturi, dar dupa cum spune ea un cuvant si da din cap, pare a fi de etnie roma.
Oricum o pun sa stea in picioare in fata mea in costumul ala de baie si ii pun aur cu galeata pina la genunchi, sa-i acopere. Intr-o galeata intra 1500 de cocosei”.
Elenei i-a pus Dumnezeu mana-n cap! Numa scaunul imparatesc pe care sede Iulian Indragostitul face o gramada de bani. E drept ca aleasa nu mai are 13 ani, dar nici alteta sa, ginerica nu mai are 70. Potriveala maxima.
Asa ca Udrea nu mai candideaza la presedentie ci se infige direct in imparatie. S-aveti bahtalo!

Ce nu stie Elena despre viitorul petitor Iulian Indragostitu’

In anul 2002, Iulian Radulescu se spala la baia populara din Sibiu dupa ce palatul in care locuieste a fost deconectat de la furnizarea apei, gazului si a curentului electric. In luna iunie 2013, conform unui top 50 al celor mai bogati romi din Romania, Iulian Indragostitu’ locul 25 s-a redresat financiar, el ocupand cu o avere de 1,9 milioane de euro, fiind sustinut de clanul Mihutescu.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință