Educatie

Iaşi: Municipalitatea împarte 650 de ghiozdane şi rechizite elevilor din familii defavorizate

Primăria Iaşi va organiza, sâmbătă, în Parcul Expoziţiei, o acţiune cultural-caritabilă intitulată „Copii de nota 10”, prin intermediul căreia sunt ajutaţi şcolarii şi preşcolarii din Iaşi care provin din familii defavorizate

Municipalitatea ieşeană va organiza, sâmbătă, în Parcul Expoziţiei, o acţiune cultural-caritabilă intitulată „Copii de nota 10”, prin intermediul căreia sunt ajutaţi şcolarii şi preşcolarii din Iaşi care provin din familii defavorizate.

Primarul Mihai Chirica a declarat că 650 de copii care provin din 320 de familii defavorizate vor primi ajutoare de urgenţă în natură, în valoare de 135 lei, costul tuturor pachetelor fiind de 87.750 lei.

„Pentru a sprijini copiii aflaţi în dificultăţi sociale, Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei, care ţine în evidenţă familiile aflate într-o situaţie financiară deosebită, va întreprinde o acţiune pe data de 11 septembrie, în aer liber, unde aşteptăm 650 de copii. Fiecare dintre ei va primi un ghiozdan cu rechizite şcolare necesare începerii anului şcolar, precum şi dulciuri. Bineînţeles, rechizitele sunt împărţite pe categorii de vârstă. Evenimentul beneficiază şi de sprijinul artiştilor Ateneului Naţional din Iaşi, care vor susţine un moment artistic”, a precizat Chirica.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version