Connect with us

Asul de trefla

Iaşi: Aproape 60.000 de persoane din judeţ primesc alimente prin POAD

60.000 de persoane defavorizate din judeţ vor beneficia de alimente alocate prin intermediul Programului Operaţional Ajutorare a Persoanelor Defavorizate

Prefectul judeţului Iaşi, Bogdan Cojocaru, a declarat că aproape 60.000 de persoane defavorizate din judeţ vor beneficia, începând de luni, de alimente alocate prin intermediul Programului Operaţional Ajutorare a Persoanelor Defavorizate (POAD).

„Livrările către primăriile din judeţ au început astăzi (luni – n.red.) şi, conform graficului transmis de furnizor, se vor încheia la mijlocul acestei luni. În total, judeţului Iaşi i-au fost repartizate un număr de 58.687 pachete. Pachetele cu alimente vor fi distribuite către beneficiari în termen de maxim 60 de zile de la recepţionarea bunurilor”, a declarat Bogdan Cojocaru, prefectul judeţului Iaşi.

Conform sursei citate, fiecare pachet cu produse alimentare POAD conţine un kilogram de făină albă de grâu, un kilogram de mălai, 400 grame paste, un litru de ulei, un kilogram de zahăr, un kilogram de orez, conserve de carne de vită, carne de porc, pate, compot de fructe, gem de fructe. Greutatea totală a fiecărui pachet este de 25,36 kilograme.

Pachetele sunt destinate, conform OUG 84 din 2020, persoanelor din categoriile cele mai defavorizate.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință