Connect with us

Monden

Horoscopul țigănesc pentru luna iulie 2016

Horoscopul țigănesc pentru luna iulie 2016 prevede numeroase schimbări pe plan sentimental și economic pentru cele mai multe zodii. Trei dintre acestea vor trăi evenimentul anului, acel eveniment ce va marca 2016 pentru ele.

PUMNALUL (BERBEC)
Luna iulie aduce o serie de cadouri neașteptate din partea celor dragi. Multe dintre aceste ”cadouri” sunt de fapt recunoștința pe care o meritați pentru eforturile depuse de-a lungul timpului.

COROANA (TAUR)
Taurii vor trăi evenimentul anului în luna iulie 2015. O veche iubire reaprinde flacăra speranței, inimile nativilor Taur începând să bată cu putere după jumătatea lunii.

SFȘENICUL (GEMENI)
Gemenii zodiacului țigănesc vor avea un iulie marcat de monotonie și accente depresive. Trebuie să iasă din stările de moleșeală și să investească în mai mult timp alături de oamenii care contează cu adevărat.

ROATA (RAC)
Nici pentru Racii zodiacului țigănesc nu se anunță evenimente extrem de importante, însă luna iulie este benefică pentru a-și pune la cale proiecte de viitor durabile. Este luna creativității pentru nativii Roatei.

STEAUA (LEU)
Leii se împiedică de iluzii. Nu reușesc să își facă un plan practic de viitor nici în luna iulie. Cu toate acestea, vor avea surprize pe plan sentimental.

CLOPOTUL (FECIOARĂ)
Fecioarele zodiacului țigănesc au toate șansele să călătorească undeva departe în luna iulie. Vor regăsi părți ale personalității lor pe care le credeau pierdute.

MONEDA (BALANȚĂ)
Vara aceasta este una liniștită și plină de aventuri interesante pentru Monedă. Acest semn zodiacal se bazează pe prieteni în tot ceea ce fac, iar luna iulie nu îi va lipsi de experiențe.

CUȚITUL (SCORPION)
Celălalt semn zodiacal care va trăi evenimentul anului în luna iulie va fi Scorpionul. Acest semn zodiacal va cunoaște în sfârșit cum va decurge viitorul pentru ei: ce vor face în următoarele 6 luni!

TOPORUL (SĂGETĂTOR)
Pentru cei născuți sub semnul toporului, luna iulie este ideală pentru restabilirea unor relații vechi de prietenie sau chiar a unor amantlâcuri neașteptate.

POTCOAVA (CAPRICORN)
Lună decisivă pentru Capricorni. Vor trăi cel mai mare șoc financiar din tot anul, dar asta îi va ajuta. Pentru ei, evenimentul anului se va produce în iulie deoarece se vor confrunta cu pierderi financiare consistente. Tot răul însă spre bine: Noile idei de afaceri apar la sfârșitul lunii.

CUPA (VĂRSĂTOR)
Un iulie călduros și plin de suișuri și coborâșuri pentru Vărsătorii zodiacului țigănesc, mai ales din punct de vedere amoros. Împăcările și despărțirile vor fi la ordinea zilei.

CAPELA (PEȘTI)
Luna iunie a fost destul de bună din punct de vedere financiar pentru Pești, iar luna iulie va continua pe același trend ascendent. Lucruri bune și la capitolul sănătate și dragoste vor avea loc, însă, mare atenție la sfaturile medicilor în privința exceselor alimentare.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință