Connect with us

Monden

Horoscopul tiganesc – iunie 2016

Luna iunie este considerată în cultura romilor începutul migrării. Pornind de la simbolistica acestei luni, zodiacul vechi ţigănesc anunţă câteva schimbări importante în sufletele nativilor. Cine va migra şi unde? Migraţia în acest zodiac simbolizează nevoia de a face eforturi mari pentru a obţine ceea ce ne dorim. E vorba despre mutările şi permutările pe care le facem în mintea şi în sufletul nostru ca să ne fie mai bine.

PUMNALUL – BERBEC

Marile dorinţe în materie de amor se concretizează încă de la începutul lunii iunie. Pumnalul cunoaşte o persoană extrem de importantă la începutul lunii, care, treptat, dintr-un prieten de nădejde se transformă în sufletul pereche.

TOPORUL – SĂGETĂTOR

Săgetătorul din zodiacul ţigănesc va avea parte de sprijinul persoanei iubite în tot ce va face. De fapt, aici putem vorbi despre o migraţie în doi pentru căutarea echilibrului şi a bunăstării materiale în propriul cămin.

MONEDA – BALANŢA

Ca să înţelegi lumea cu adevărat trebuie să o iubeşti, iar iubirea faţă de cei din jur se manifestă prin empatie. Vei trece prin multe momente de cumpănă umblând într-o parte în alta ca să realizezi în final că fericirea se află chiar lângă tine.

CAPELA – PEŞTI

Şi pentru tine va fi o lună importantă din punct de vedere emoţional. Vor fi numeroase momente în care te vei simţi un călător în sufletul celui de lângă tine şi vei descoperi cotloane frumoase, nebănuite. Te vei reindragosti în fiecare zi tot mai mult.

CUPA – VĂRSĂTOR

Zodia Cupei (Vărsătorul din zodiacul ţigănesc) va cunoaşte adevăratele valori după care trebuie să se ghideze în viaţă şi va renunţa la tendinţele superficiale de a-şi duce existenţa mai departe. Evident, concepţia sa despre viaţă se va schimba cu importantă contribuţie a partenerului de viaţă.

ZODIILE CARE MIGREAZĂ ÎN NUMELE BANILOR

Sau, cu alte cuvinte, zodiile care caută bani şi îi găsesc. Îi fac chiar şi din piatră seacă.

SFEŞNICUL – GEMENI

Apar noi resurse financiare şi nu tocmai de unde te aştepţi. Ideile tale inovatoare ar putea fi copiate de concurenţă, aşa că înregistrează-le undeva ca să nu fi plagiat.

STEAUA – LEU

După lungi perioade de agonie financiară, vine şi vremea bună în portofelul Leului din horoscopul ţigănesc. Mult a mai umblat ca să îşi găsească în sfârşit un loc de muncă serios şi bine plătit!

ROATA – RAC

Vin bani mulţi pentru nativul Rac (Roata) şi asta pentru că se implică în tot felul de proiecte care mai de care mai interesante. Cine se trezeşte de dimineaţă, departe ajunge şi cu mulţi bani în pungă!

CLOPOTUL – FECIOARA

Clopotul se va lăfăi în bani mai ales în prima parte a lunii. Astrele nu ştiau cu exactitate dacă ar fi bine să încadreze Fecioara din zodiacul ţigănesc la capitolul migraţiei în numele banilor pentru că nu va mişca un deget pentru sumele frumoase care vin către ea.

POTCOAVA – CAPRICORN

Capricornul zodiacului ţigănesc va încerca tot felul de stări pentru a ajunge la esenţa necazurilor sale sentimentale. Sfârşitul lunii îi oferă liniştea şi răspunsurile pe care le caută cu disperare.

 

CUŢITUL – SCORPION

Scorpionul va avea o lună fierbinte din toate punctele de vedere. Conflictele cu cei dragi îl vor determina să fugă de el însuşi, se va izola, va căuta cu disperare un loc doar al lui sau unul în care să nu se simtă atacat.

COROANA – TAUR

Micile probleme în cuplu îl determină pe Taur să facă paşi importanţi pentru tratarea rănilor sale sufleteşti. Va căuta medicamente (afecţiune, îmbrăţişări) în locuri nebănuite, iar persoane la care nu se aşteaptă îi vor fi alături.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință