Connect with us

La zi

Horoscop tiganesc ianuarie 2016. Zodiile pândite de pericole

Balanţa (Monedă în zodiacul ţigănesc) şi Peştele (Capelă) vor avea de trecut prin evenimente extrem de importante în luna ianuarie 2016.

HOROSCOP ŢIGĂNESC IANUARIE 2016. Cei născuţi sub zodia Capelei (Peşti) vor avea mare baftă la bani. Aceştia vor câştiga teancuri consistente de bani mai ales începând cu a doua parte a lunii. Inteligenţa lor şi abilităţile manageriale îi vor face mai prezenţi în viaţa socială căci vor avea bani să se distreze şi să facă cinste prietenilor.

Moneda (Balanţa) din zodiacul ţigănesc va trece prin momente destul de grele în prima lună a anului şi asta din cauza neînţelegerilor cu persoana iubită.

Cât despre cei născuţi în zodia Roată (Rac), aceştia vor cunoaşte o persoană foarte specială care le va arăta lucruri frumoase despre viaţa pe care nu le-au remarcat până acum.

Nativii Clopotului (Fecioară) vor fi nevoiţi să închidă ochii la o serie de nereguli. Vor fi nevoiţi să facă pact cu Diavolul pentru a trece puntea.

Cupă şi Toporul (Vărsătorul şi Săgetătorul) vor fi extrem de sensibili la comentariile prietenilor şi nu vor şti cum să privească criticile constructive, fapt pentru care vor fi aspru muştruluiţi ulterior.

HOROSCOP ŢIGĂNESC IANUARIE 2016. Cei născuţi sub semnul zodiacal Cuţit (Scorpion) au nevoie de o perioadă de reechilibrare. Aceştia vor fi nevoiţi să renunţe la o serie de strategii ce păreau excelente iniţial. O persoană din familie îi va ajuta să depăşească perioadele grele ce vor urma, însă nimic nu va fi imposibil.

Stelele zodiacului chinezesc (Leii) vor străluci în luna ianuarie din punct de vedere profesional, însă vor avea probleme pe plan amoros. Aceştia vor scăpa de sub control multe probleme conjugale venind cu pretenţii foarte mari, poate chiar exagerat de mari pentru partener.

Nativii născuţi în zodia Sfeşnic (Gemeni) vor cântări mai bine lucrurile în luna ianuarie 2016, în timp ce Berbecii (Pumnalul) vor trebui să acţioneze mai mult.

Taurii (Coroana) şi Capricornii (Potcoava) vor colabora foarte bine cu partenerii de afaceri şi vor construi proiecte minunate, proiecte care vor genera o serie de beneficii materiale pentru toată luna. Tendinţele de îmbunătăţire a mediului profesional se vor menţine până în primăvara anului 2016.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință