Connect with us

Monden

Grotesc si penibil

JA DRAQ CARE PANARAMA. TE BENGAV. SOCHERES MERUNDO?
Ai platit sa te cunoasca privitorii, in loc sa-ti vezi de copil, de barbat, dai lectii de moralitate, tu care ai baut, ai avut barbati care te saltau pe motociclete… madam Cruella.
Afacerista MONICA TATOIU nu a fost tocmai usa de biserica in tinerete. Chiar daca si-a pierdut virginitatea la 18 ani, Monica recunoaste ca pana s-a casatorit a avut parte de cateva zbenguieli amoroase. E mereu dornica de afirmare sociala, din cauza, probabil, a complexului de inferioritate de care sufera. Ea se simtea importanta, daca il facea pe unu’ sa accepte sa o intoarca.
Femeia asta minte precum respira! Ea isi da cu parerea despre tot si despre toate. Se crede cea mai desteapta femeie din tara, dar de fapt este doar o pitipoanca trecuta. Noroc ca Da Vinci si Einstein nu mai exista, altfel i-ar fi contrazis si pe astia. Tanti Monica, nu te supara bre! Matale, esti o fimeie ashe, dishteapta, apari la tv si ne spui noua toate alea, ne luminezi. Io, pa persoana fizica, am ajuns sa-mi fie frica sa dau drumul la tv si pe Cartoon Network, ca Doamne fere, e posibil sa te vaz si acolo!

(Acest text este un pamflet si va fi tratat ca atare)

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință