Connect with us

Educatie

Granturi de 5.000 de euro/proiect pentru profesori universitari ce apelează la inovaţie în procesul de predare

Cadrele didactice universitare pot obţine granturi de 5.000 de euro/proiect pentru inovaţie în procesul de predare, recompensă acordată în cadrul celei de-a 7-a ediţie a Burselor ANIS – Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii.

Potrivit unui comunicat de presă al organizaţiei, în data de 11 iulie 2024, va avea loc o sesiune online de informare pentru cei care doresc să aplice. La eveniment vor participa atât câştigători din ediţiile anterioare care vor împărtăşi din experienţa lor, cât şi membri ai comitetului de evaluare, reprezentanţi ai ANIS – organizatorul programului de burse, dar şi potenţiali candidaţi care vor avea astfel oportunitatea de a adresa întrebări pentru a clarifica diferite aspecte ale iniţiativei.

În 2024, programul Bursele ANIS propune o serie de categorii la care candidaţii pot înscrie proiecte, printre care: Big Data, Cybersecurity, Artificial Intelligence/Machine Learning, Virtual Reality, Blockchain, Internet of Things, Tech for All (introducerea cursurilor de tehnologie în facultăţi non-IT).

Pentru a fi eligibile, cadrele didactice trebuie să aibă până în 40 de ani, să fie titulari de curs, asistenţi universitari sau doctoranzi şi să integreze în cursurile şi laboratoarele din anul universitar 2024-2025 tehnologii şi metode inovatoare de predare şi să se încadreze într-una dintre categoriile menţionate.

De asemenea, cursurile sau laboratoarele propuse trebuie să facă dovada introducerii noilor tehnologii şi/sau a unor metode de predare noi şi inovatoare în anul universitar 2024-2025.

Perioada de înscriere a proiectelor este cuprinsă între 2 şi 23 septembrie 2024, iar anunţarea câştigătorilor se va face pe 7 noiembrie 2024, la Gala Bursele ANIS.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință