Connect with us

Eveniment

George Soros si Presedintele Bancii Mondiale au vizitat romii din Frumusani

Presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim si George Soros au vizitat comunitatea de romi din comuna Frumusani. Deplasarea a avut loc la initiativa Centrului pentru Educatie si Dezvoltare Sociala si a Fundatiei Roma Education Fund, care desfasoara in localitate un proiect european de integrare a romilor prin educatie.
Jim Yong Kim si Soros au vizitat cartierul de romi din Frumusani, unde au stat de vorba cu mai multi reprezentanti ai comunitatii despre problemele lor si despre masurile care ar trebui luate pentru imbunatatirea conditiilor de viata si pentru accesul la educatie de calitate.
Presedintele Bancii Mondiale a precizat ca in ciuda progreselor inregistrate de Guvern, Romania ramane tara cu cel mai inalt nivel al saraciei din Uniunea Europeana.
” Peste 30% din populatie traieste cu mai putin de 5 dolari pe zi. As dori sa atrag atentia asupra persoanelor care traiesc cu un venit atat de mic, inclusiv populatia roma de aici, din Romania si din alte parti ale Europei ”, a precizat oficialul.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință