Connect with us

Eveniment

Gabriela Firea, alături de femeile rome, de Ziua Minorităților Naționale

Senatoarea PSD Gabriela Firea s-a întâlnit, ieri, cu ocazia Zilei Naționale a Minorităților, cu reprezentantele Asociației Partida Romilor Pro-Europa de la Organizația de Femei și de la Organizația de Tineret.

“A fost o întâlnire foarte productivă, în care am discutat despre problemele cu care se confruntă femeile și tinerele din cele peste 400 de comunități de romi din România. Am analizat împreună proiectele pe care le-a demarat doamna Firea în perioada în care a fost ministra Familiei și sperăm ca acestea să dea rezultatele scontate. Doamna Firea ne-a asigurat de tot sprijinul Domniei sale și ne-a promis că ne va ajuta să luptăm în continuare pentru combatarea discriminării romilor, a abandonului școlar și a sărăciei din comunitățile de romi”, a declarat Daniela Măgureanu, președinta Organizației de Femei a Asociației Partida Romilor Pro-Europa.

La întâlnirea cu doamna senator Gabriela Firea au mai participat membrele Organizației de Tineret a APRPE – Anne Marie Ene, Valentina Prakab și Maria Hossein – și președintele Asociației Tinerilor care Acordă o Șansă, Marin Nicolae.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință