Connect with us

Educatie

FinClub: Club online de educaţie financiară pentru liceeni

Autoritatea de Supraveghere Financiară în parteneriat cu Banca Naţională a României, Ministerul Finanţelor şi Asociaţia Română a Băncilor organizează cea de-a doua ediţie a programului de educaţie financiară

Autoritatea de Supraveghere Financiară în parteneriat cu Banca Naţională a României, Ministerul Finanţelor şi Asociaţia Română a Băncilor organizează cea de-a doua ediţie a programului de educaţie financiară – FinClub – destinat elevilor de liceu din clasele a X-a – a XII-a, pasionaţi de piaţa financiară, potrivit unui comunicat comun al instituţiilor.

Programul, care va fi derulat sub auspiciile Protocolului Naţional de Educaţie Financiară, presupune crearea unui club de educaţie financiară a cărui activitate se va desfăşura sub forma unor întâlniri online bilunare. Tematica întâlnirilor va acoperi subiecte care ţin de cunoaşterea şi aprofundarea noţiunilor şi conceptelor financiare.

Înscrierile în cadrul FinClub se pot efectua online, în intervalul 25 august 2021 – 8 septembrie 2021. Formularul de înscriere şi Regulamentul clubului pot fi găsite accesând link-ul https://asfromania.ro/edu/fin-club/, precum şi pe pagina de Facebook a Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Perioada de derulare efectivă a întâlnirilor în cadrul FinClub va avea loc între 16 septembrie 2021 şi 22 decembrie 2021 pentru prima sesiune din acest an şcolar.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință