Connect with us

La zi

Festival de Artă Stradală în Parcul Tei: Concerte, activităţi de creaţie şi demonstraţii de role, skate sau trotinete

Concerte în aer liber, activităţi de creaţie, demonstraţii de role, skate sau trotinete vor avea loc la Festivalul de Artă Stradală organizat, de vineri până duminică, în Parcul Tei, informează un comunicat al Primăriei Sectorului 2.

Concertele în aer liber sunt susţinute Macanache, DOC, Johny Romano, YNY Sebi şi Subcarpaţi, care împart scena cu Ioana Milculescu şi Cred Că Sunt Extraterestru, a căror muzică îmbină elemente de folclor cu ritmuri moderne, de electro şi hip-hop.

„Festivalul de Artă Stradală este inspirat şi de faptul că mişcarea hip-hop îşi are originile în Sectorul 2. În anii ’90, popularitatea hip-hop-ului românesc a crescut exponenţial şi datorită melodiilor B.U.G Mafia, trupă care a început să creeze muzică în Cartierul Pantelimon, după cum aminteşte una dintre cele mai ascultate melodii ale lor ‘Pantelimonu’ Petrece'”, se arată în comunicat.

Potrivit organizatorilor, festivalul reprezintă o ocazie bună de a explora cultura modernă şi de a participa la diverse ateliere de creaţie de graffiti, stencil, linogravură, desen, pictură, lucru manual, tatuaje temporare, face painting, benzi desenate.

Ateliere de pictură pentru copii au loc zilnic de la ora 10,00 la ora 12,00, iar atelierele de creaţie sunt planificate începând cu ora 15,30 până la 18,30.

Vineri, primul concert, susţinut de Johny Romano şi YNY Sebi, va începe de la ora 20,00.

Sâmbătă, de la ora 19,00 vor urca pe scenă Subcarpaţi, Cred Că Sunt Extraterestru şi Ioana Milculescu.

În ultima zi a festivalului atmosfera va fi asigurată de DOC şi Macanache, începând cu ora 20,00.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință