Connect with us

Editorial

Extremismul nu e soluția rezolvării actualei crize

Felicit transportatorii și agricultorii care acum protestează în stradă pentru drepturilor lor legitime, pentru atitudinea fermă pe care au avut-o față de unii lideri politici extremiști, care au vrut să le confiște protestul, pentru a câștiga capital politic.

Consider că niciun lider politic, fie el de la Putere, fie din Opoziție, nu ar trebui să se interfereze în protestul agricultorilor și al transportatorilor, pentru a câștiga voturi. Mă bucur că protestatarii au început să înțeleagă cu ce fel de lideri politici se confruntă, cine vrea să-i păcălească doar pentru voturi și capital de imagine. Sper ca toți protestatarii să realizeze faptul că anumiți așa ziși lideri politici fac doar scandal pe rețelele de socializare, fară a avea nici cea mai mică intenție să le vină concret în ajutor. Sper ca acest fel de a face politică, prin scandal și jigniri pe rețelele de socializare, să fie sancționat de toți românii la vot.

Pe de altă parte, e de datoria Guvernului să găsească rapid soluții la problemele românilor care sunt acum în stradă, pentru a-și cere drepturile sau măririle salariale pe care le merită. Sper ca ambele tabere, protestatarii și Guvernul, să se aseze la masa dialogului și să găsească soluții concrete pentru toate problemele.

Sper ca trendul înregistrat acum în Europa, prin care partidele extremiste câștigă teren tot mai mult, să nu fie îmbrațisat și de români. Consider că extremismul nu e soluția rezolvării actualei crize economice. Doar prin dialog civilizat se pot rezolva toate problemele.

Nicolae Păun, Președintele Partidei Romilor „Pro-Europa”

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință