Connect with us

Educatie

Evaluările la clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a, între 13 – 29 mai

Evaluarea competenţelor la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a se va susţine în perioada 13 – 29 mai, prevede Calendarul de administrare a evaluărilor naţionale, care va fi prezentat de Ministerul Educaţiei în viitoarea şedinţă a Comisiei de Dialog Social.

Potrivit calendarului propus, la clasa a II-a evaluarea va începe pe 13 mai cu proba de Limbă şi comunicare – limba română (scris).

În aceeaşi zi, elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine proba de Limbă şi comunicare – limba maternă (scris).

Pe 14 mai se va susţine proba de Limbă şi comunicare – Limba română – citit, iar elevii din partea minorităţilor vor da pe 15 mai proba de Limbă şi comunicare – limba maternă (citit).

Proba la Matematică şi Ştiinţele naturii se va desfăşura pe 16 mai. Pe data de 17 mai va avea loc proba de Limbă şi comunicare – Limba română pentru minorităţile naţionale (scris, citit).

Evaluarea naţională la clasa a IV-a va începe pe 21 mai cu proba de Limba română, care va fi urmată pe 22 mai cu proba de Matematică.

Elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine pe 23 mai proba de Limba maternă.

Elevii de clasa a VI-a vor da proba de Limbă şi comunicare pe 28 mai, iar la Matematică pe 29 mai.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință