Connect with us

Social

Elevii pot utiliza gratuit terenurile de sport aparţinând şcolilor şi liceelor din Sectorul 5

Copiii cu vârste de până la 18 ani, care studiază la o unitate de învăţământ de stat de pe raza Sectorului 5, pot utiliza gratuit, din data de 8 iulie, terenurile de sport aparţinând şcolilor şi liceelor.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 au precizat joi, pe Facebook, că elevii cu vârste între 10 şi 18 ani pot fi însoţiţi de un aparţinător (părinte, frate major, bunici etc.), dacă aceştia doresc să supravegheze activitatea minorului, iar copiii de până la 10 ani vor fi însoţiţi obligatoriu de un aparţinător.

Programul de acces pe terenurile de sport este între orele 10,00 – 22,00.

În toată această perioadă, în şcoli şi licee vor fi prezenţi agenţi de pază, pentru a preveni şi gestiona eventuale incidente între elevi şi/sau aparţinători şi pentru a veghea asupra bunei desfăşurări a activităţii sportive a copiilor.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 reamintesc că, pentru acces, este obligatorie prezentarea carnetului de elev şi a unui număr de telefon mobil al unui părinte şi că este interzis consumul de băuturi alcoolice, droguri şi fumatul în incinta sau în vecinătatea unităţilor de învăţământ.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință