DIN VIAȚA ROMILOR

Ediţie specială „Din viaţa romilor”, invitat: Nicolae Păun – Preşedinte Partida Romilor „Pro-Europa”

În ediția din 21 martie a emisiunii „Din viața romilor” vă prezentăm un interviu în exclusivitate cu președintele Partidei Romilor, Nicolae Păun, care atinge probleme arzătoare în contextul pandemiei de Coronavirus.

Dată fiind starea de urgență decretată la nivel național, Nicolae Păun trage un semnal de alarmă asupra situației grave în care se regăsesc comunități întregi de romi din România, arătându-și întreaga sa disponibilitate de a colabora cu autoritățile competente. Se impune drept necesară intervenția în comunitățile care suferă de pe urma deficiențelor din infrastructura critică, mai ales acolo unde oamenii nu au apă curentă și nici posibilitatea de a-și lua măsurile minime de igienă în contexul acestei pandemii.

Aflați ce inițiative și soluții propune liderul Partidei Romilor „Pro-Europa”pentru gestionarea eficientă a acestei situații de criză, într-o ediție specială a emisiunii „Din viața romilor” sâmbătă, 21 martie, de la ora 10.00, pe Național TV şi duminică 22 martie, la Naţional 24 PLUS, de la 16:30.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version