Connect with us

ROMI PENTRU ROMÂNIA

Ediție specială a emisiunii „Din Viața Romilor”, sâmbătă 20 iunie

Nicolae Păun apară drepturile romilor, însă vrea o lege mai aspră față de toți cei care comit infracțiuni

În ediția din această sâmbătă, Nicolae Păun, președintele Asociației Partida Romilor „Pro-Europa” îi dă o replică fostului președinte al României, Traian Băsescu, pentru derapajele rasiste la adresa etniei rome și anunță public că Partida Romilor a depus o plângere penală pentru incitare la ură și discriminare împotriva lui Traian Băsescu, date fiind declarațiile sale publice.Totodată, a fost sesizat în acest sens inclusiv Consiliul Naţional Pentru Combaterea Discriminării.

Nicolae Păun este împotriva tuturor manifestărilor violente și condamnă cu fermitate toate aceste acte care lezează fizic, psihic sau verbal integritatea unei alte persoane sau al unui grup de persoane. Vom discuta, așadar, despre ce reglementări legislative sunt necesare pentru a stopa aceste fenomene, precum și pentru a diminua conflictele care apar spontan în interiorul comunităților de romi.

Nu pierdeți emisiunea „Din viața romilor” de sâmbătă, 20 iunie, de la ora 10, la Național TV și duminică 21 iunie de la ora 16:30, la Național 24 PLUS!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință