Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 9 aprilie

Sâmbăta aceasta, la emisiunea „Din viața romilor”, avem motive reale de sărbătoare! Suntem bucuroși să vă anunțăm că împlinim 17 ani de emisiune și să vă amintim că pe data de 8 aprilie celebrăm Ziua Internațională a Romilor!

În ediția de sâmbătă, vă invităm să urmăriți materialele noastre speciale care vorbesc despre cum am crescut și am evoluat în cei 17 ani de emisie televizată.

Totodată,  împărtășim cu dumneavoastră mesajele emoționante pe care le-am primit din partea personalităților rome și nu numai, cu ocazia zilei de 8 aprilie.

Nicolae Păun, președintele Partidei Romilor Pro-Europa, are de asemenea un mesaj pentru telespectatorii noștri în aceeași ediție aniversară.

Gazdele emisiunii de sâmbătă vor fi tocmai oamenii care au făcut posibil acest produs media de succes: regizorul Valentin Rupiță, prezentatorii Zita Moldova și Sorin Sandu, precum și realizatorul TV Monica Cornea.

Din Viața Romilor se difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminica, de la 16.30 pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință