Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 6 noiembrie

Sâmbătă, la emisiunea Din viața romilor vorbim despre realitățile din comunitățile de romi, în special în contextul situației de criză cu care se confruntă România.

Vă prezentăm mesajul adresat de președintele Partidei Romilor „Pro Europa”, Nicolae Păun, reprezentanților clasei politice în legătură cu perpetuarea iresponsabilă a actualei crize guvernamentale.

De asemenea, invitații Monicăi Cornea: Bogdan Paraschiv, secretar general al Partidei Romilor și Cătălin Manea, deputatul minorității rome, vor prezenta deschis situația din comunitățile de romi, soluțiile propuse în domenii prioritare precum: educația, sănătatea și dezvoltarea comunitară, dar și informații de ultimă oră privind învățământul pentru elevii romi si promovarea istoriei romilor la nivel național.

În partea a doua, dezbaterea continuă cu lideri reprezentativi ai Partidei Romilor: Iulian Paraschiv, președinte al Agenției Naționale pentru Romi, Marian Daragiu, subsecretar de stat in Ministerul Educației și Daniel Vasile, prim-vicepreședinte al Partidei Romilor. Aceștia evaluează realist situația romilor, argumentată cu experiențele din regiunile pe care le coordonează. Vedeți ce s-a făcut și ce nevoi mai au comunitățile de romi, ce blochează implementarea strategiilor pentru romi și ce inițiative sunt pregătite pentru sprijinirea comunităților în această perioada dificilă, urmărind dezbaterile obiective din platoul nostru.

Din Viața Romilor se difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminica, de la 16.30 pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință