Asul de trefla

Din Viaţa Romilor – Ediţia din 6 martie

Sâmbătă, 6 martie, vă așteptăm pe Național tv la o nouă ediție a emisiunii Din viața romilor! Venim cu noutăți și reportaje interesante cu și despre romi!
Veți afla noi aspecte și informații din viața romilor privind situația lor în Europa de Est și veți vedea apoi un material realizat pe marginea controversatei expoziții dintr-un mall bucureștean, care a atras nenumărate critici și nemulțumiri, mai întâi din partea Bisericii Ortodoxe Române și acum din partea reprezentanților etniei rome. Ce măsuri a luat conducerea Agenției Naționale pentru Romi în ceea ce privește secțiunea destinată romilor din expoziția Romanian Kitsch Museum, aflați în exclusivitate de la noi!
De curând, la Iași a avut loc prima reuniune a romilor căldărari din regiunea Moldovei. Un eveniment organizat de Partida Romilor, despre care veți afla mai multe detalii în ediția de sâmbătă. Și tot atunci îl veți putea cunoaște pe Leonard Moise, Romul de 10 care a adus României prima medalie de aur, la Campionatul European de karate pentru cadeți și juniori.
Va așteptăm deci alături de noi, sâmbătă 6 martie, de la ora 10:00, pe Național tv, duminică de la 16.30 la Nţional 24 Plus, pe canalul nostru de YouTube și live pe pagina noastră de Facebook, la o nouă ediție Din viața romilor!
https://youtu.be/08shv70IPUY

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version