Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 5 septembrie

Sâmbăta aceasta, invitați în platoul emisiunii Din Viața Romilor sunt tinerii de la Organizația de Tineret a Asociației Partida Romilor ’’Pro-Europa’’.

Ionuț Păun-prim-vicepreședinte, Cătălin Stănescu-secretar general și George Gogan-coordonator național al voluntarilor, vor discuta împreună cu realizatorul emisiunii Monica Cornea despre cea mai amplă campanie desfășurată la nivel național de către ‘’Partida Romilor Pro-Europa”.

În aceeași ediție v-am pregătit un material special care îi are în centru tot pe membrii Organizației de Tineret.

De curând, reprezentanții filialelor din toată țara, s-au reunit la Predeal în cadrul unei ședințe a consiliului director, acolo unde a fost elaborat un plan de măsuri și acțiuni cu scopul de a informa și de a ajuta toate comunitățile de romi din țară, în lupta cu virusul covid-19.

Mai multe despre campania intitulată Educație, prevenție și pregătirea comunităților de romi împotriva covid 19 dar și cum anume vor acționa tinerii romi în comunități, veți afla pe larg în ediția de sâmbătă.

Din Viața Romilor, se difuzează sâmbăta de la ora 10.00, pe Național TV și duminica de la ora 16:30 la Național 24 Plus.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință