Connect with us

ROMI PENTRU ROMÂNIA

Din Viaţa Romilor – Ediția din 4 martie

În ediția de sâmbăta aceasta a emisiunii „Din viața romilor” vă prezentăm o expoziție mai puțin obișnuită pentru spațiul cultural românesc: „Pandemiile și epidemiile trecutului”. Cât de importantă este comunicarea și cum au fost afectate grupurile etnice în acest context de criză, vă arătăm în material.

La jumătatea lunii februarie a avut loc în Comuna Runcu, jud. Gorj, primul Consiliu Director al Partidei Romilor din anul 2023. Venim cu detalii noi despre activitatea Partidei Romilor în teritoriu.

Centrul Național de Cultură a Romilor ,,Romano-Kher” a dorit să marcheze în avans data de 8 martie printr-un concert de muzică clasică și recitare de poezii găzduit în sala mare a Colegiului Național de Muzică ,,George Enescu”. De asemenea, Cântarea României, cel mai mare festival de lăutarie din țară, a oferit publicului autohton 5 ore de muzică bună. 100 de artiști lăutari, în frunte cu marele acordeonist Ionică Minune, au făcut spectacol în adevăratul sens al cuvântului.

Despre toate acestea aflați urmărind „Din Viața Romilor”, sâmbătă, de la ora 10, la Național TV și duminică, de la 16.30, la N24 Plus!

Din Viața Romilor se difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminica, de la 16.30 pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință