Connect with us

ROMI PENTRU ROMÂNIA

Din Viața Romilor – Ediția din 31 iulie

Dăroaia-5

În urmă cu 2 săptămâni la Roșia Montană și Dăroaia, cele mai afectate zone din județul Alba, a plouat în câteva ore așa cum numai într-un coșmar pare că e posibil.

Localnicii le-au numit inundații istorice. Șocați, disperați, dezumanizați, oamenii au trecut prin ore de iad pe care echipa emisiunii noastre le-a captat în imagini. Rămași ai nimănui, comunitățile de romi au implorat după ajutor.

Mobilizarea exemplară a venit din partea celei mai puternice organizații care reprezintă interesele romilor- Partida Romilor Pro-Europa. Deputatul Cătălin Manea și echipa sa de tineri au depus eforturi considerabile pentru a veni în sprijinul famiilor disperate. În această luptă contracronometru pentru supraviețuire s-au alăturat și alți oameni de bine: Gruia Bumbu-președintele Pakiv România, autorități locale și voluntari care au înțeles dimensiunea dezastrului.

În ediția de sâmbăta vedeți imagini în exclusivitate de la fața locului dar și ajutorul pe care romii l-au primit grație eforturilor Partidei Romilor Pro-Europa.

Din Viața Romilor se difuzează sâmbăta de la ora 10.00, pe Național TV, duminica de la ora 16.30 la Naţional 24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință