Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viaţa Romilor – Ediția din 30 octombrie

Sâmbătă, la emisiunea Din viața romilor, continuăm să aducem în atenția dumneavoastră echipa de specialiști care compune nucleul Asociației Partida Romilor „Pro-Europa”

Sâmbătă, la emisiunea Din viața romilor, continuăm să aducem în atenția dumneavoastră echipa de specialiști care compune nucleul Asociației Partida Romilor „Pro-Europa”.

Invitații Monicăi Cornea din prima parte a discuției sunt Bogdan Florin Paraschiv, secretar general al Partidei Romilor, și Jeni Gabriela Panait, șefa cabinetului președintelui Nicoale Păun. În a doua parte ni se vor alătura Vili Oaie, lider al Partidei Romilor, filiala Ilfov, și Leonida Mandache , lider al filialei Ialomița.


Tot în emisiunea noastră, puteți urmări selecțiuni dintr-un interviu inedit pe care nu l-am difuzat niciodată până în clipa de față, acordat Monicăi Cornea de către Nicolae Păun, despre rolul dificil pe care și l-a asumat încă de acum 30 ani, atunci când Partida Romilor „Pro-Europa” s-a afirmat drept singura organizație reprezentativă a romilor în Parlamentul României.

Din Viața Romilor se difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminica, de la 16.30 pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință