Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viaţa Romilor – Ediția din 29 ianuarie

Sâmbăta aceasta, la emisiunea noastră, Monica Cornea dă „Cărțile pe față” împreună cu invitatul ei special, Nicolae Păun, președintele Partidei Romilor „Pro-Europa”.
Sumele astronomice din facturile de la gaz și curent continuă să ne dea mari bătăi de cap în timp ce coaliția de guvernare se află din nou în mijlocul scandalului. Se dau lupte interne în contextul unui război care pare să amenințe puținul echilibru rămas după pandemia pe care încă o traversăm.
Discutăm despre un climat extrem de nesigur, de agitat, de imprevizibil și modul cum aceste evenimente influențează comunitățile de romi.

În plus, discutăm și despre câtă încredere mai au oamenii în primari și clasa politică, în general. Nu uităm nici de recensământ și vă oferim informații de ultimă oră în acest sens. Așadar, o analiză pertinentă pe care vă invităm să o urmăriți în emisiunea Din Viața Romilor.

Din Viața Romilor se difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminica, de la 16.30 pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!
Urmărește integral ediția pe YouTube:

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință