ROMI PENTRU ROMÂNIA

Din Viaţa Romilor – Ediția din 28 mai

Sâmbătă aceasta Din Viața Romilor v-a pregătit o ediție specială. Ziua Rezistenței Romilor a fost sărbătorită pe 16 mai la Munchen într-o atmosferă aparte.

Echipa emisiunii Din Viața Romilor a fost prezentă la evenimentul organizat de către Academia Rromai a cărei fondatoare este activista Iovanca Gașpar.  Politicieni, istorici, profesori și romi obișnuiți au venit să asculte relatările emoționante ale deținuților romi și sinti, printre ultimele mărturii care s-au păstrat în arhivele vremii.

În contextul recensământului populației, Partida Romilor sector 5 împreună cu o serie de tineri romi voluntari au demarat campania ,,Asumă-ți identitatea”. În cadrul acțiunii au fost împărțite materiale informative despre importanța asumării identității și beneficiile acesteia. În cele 2 zile ale evenimentului,  copii , părinți și bunci s-au relaxat în familie și au aflat că modelele rome pozitive reprezintă o sursă de inspirație pentru noi toți.

Campania ,,Noi îți dăm recomandarea’’ vine cu informații de ultimă oră. În ediția de sâmbătă vă spunem ce este nou în procesul admiterii la liceu pe locurile speciale alocate elevilor romi.

Din Viața Romilor se difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminica, de la 16.30 pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version