Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 27 noiembrie

Sâmbăta aceasta vă prezentăm cum se poziționează Partida Romilor „Pro-Europa” în noua alianță de guvernare, oficializată prin Acordul Politic semnat între PSD, PNL, UDMR și Grupul Parlamentar al Minorităților Naționale și care sunt măsurile negociate de organizația reprezentativă a romilor și asumate de partenerii săi politici.

Vă prezentăm și mesajul transmis de Președintele Partidei Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, în legătură cu aspectele legate de ultimile decizii luate de principalele partide politice, precum și de actuala coaliție a noului Guvern.


De asemenea, vă prezentăm un material realizat de echipa emisiunii „DIN VIAȚA ROMILOR” în județul Bihor. Veți vedea ce impact au acțiunile educaționale, derulată în mijlocul comunității, sub coordonarea vicepreședintelui Partidei Romilor Pro-Europa, Marian Daragiu și președintelui filialei județene a Partidei Romilor, Ioani Lakatos.


Despre implicare și solidaritatea cu romii din comunitate vorbim și în materialul realizat în județul Gorj, unde coordonatorul Regiunii Sud-Vest Oltenia, prim-vicepreședintele Partidei Romilor Pro-Europa, Iulian Paraschiv, alături de președintele filialei județene Gorj, Nelu Pavel, au participat la acțiunile derulate în Comuna Bălești și Târgu Jiu.

Din Viața Romilor se difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminica, de la 16.30 pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Stoica Gabriel

    26 noiembrie 2021 at 20:07

    Cea mai bună emisiune pentru rromi din România! Felicitări producătorilor emisiunii și celor care finanțează!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință