Connect with us

ROMI PENTRU ROMÂNIA

Din Viața Romilor – Ediția din 27 mai

Sâmbătă, la emisiunea „Din viața romilor”, abordăm un subiect de maximă actualitate pentru comunitățile de romi din România.

Asociația Partida Romilor „Pro-Europa” a luat atitudine împotriva manipulărilor mediatice care îi sperie pe romi cu privire la adoptarea Legii de organizare a activității de prevenire a separării copilului de familie, cunoscută drept PLX 145.

Organizația reprezentativă a romilor a demarat campanii de informare și dezbateri publice, alături de reprezentanții autorităților locale și de membrii comunităților de romi de la Ivești, în județul Galați, și de la Slobozia Bradului, în județul Vrancea.

De asemenea, vă prezentăm argumentele formulate pe această temă de experți în domeniul protecției drepturilor copilului și drepturilor omului, reprezentanți ai ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, precum și ai conducerii Asociației Partida Romilor „Pro-Europa”, în urma dezbaterii „Ne facem auziți!”, organizată la București.

Viața Romilor se difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminica, de la 16.30 pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință