Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 26 februarie

Sâmbăta aceasta, la emisiunea Din Viața romilor vă prezentăm filmul ,,Zece ani de luptă împotriva sclaviei. Adevărurile Ioanei”, semnat de cercetătorul Adrian Furtună și lansat anul acesta cu ocazia împlinirii a 166 de ani de la momentul dulce-amar al Dezrobirii Romilor, de către Centrul Național de Cultură a Romilor–Romano Kher.

Partida Romilor, filiala Ialomița, prin liderul Leonida Mandache, a reușit să se impună în ultimii ani prin determinare, multă muncă și viziune. Vă arătăm în această ediție progresele înregistrate de către comunitățile de romi de aici în ultimii 20 de ani. Unele comunități au trecut prin transformări extraordinare, toate aceste schimbări pozitive fiind posibile datorită resursei  umane rome, a bunului dialog cu autoritățile locale și județene dar și a bunei  reprezentări  în structurile decizionale care lucrează în beneficiul  comunităților de romi. Vom cunoaște comunitățile de romi din: Bărcănești, Borănești, Bărbulești, Alexeni, Manasia, Țăndărei, Fetești, Slobozia și multe altele.

Din Viața Romilor se difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminica, de la 16.30 pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință