Connect with us

ROMI PENTRU ROMÂNIA

Din Viața Romilor – Ediția din 15 aprilie

Sâmbăta aceasta, la emisiunea „Din viața romilor”, aveți parte de o nouă ediție „Cu cărțile pe față”, alături de invitatul nostru special, președintele Asociației Partida Romilor „Pro-Europa”, Nicolae Păun. 
În ajunul Învierii Domnului, discutăm despre a oferi ajutor aproapelui nostru și despre cum anume Nicolae Păun reușește să-și găsească împlinirea spirituală prin binefacere și credință în Dumnezeu.
Tot în această ediție aflați care sunt regulile care stabilesc cum anume pot fi cheltuiți banii de catre Partida Romilor „Pro-Europa”, asociația reprezentativă a romilor în Parlamentul României.
Nu în ultimul rând, discutăm împreună cu Nicolae Păun despre slaba reprezentare a romilor la nivel politic, precum și despre manevrele electorale exercitate asupra comunităților de romi din toată țara.
Tot în această emisiune avem un mesaj special din partea părintelui Nicolae Gangă, iar pe finalul ediției vă prezentăm cum s-au mobilizat tinerii din Organizația Partida Romilor pentru a-și ajuta semenii să petreacă așa cum se cuvine Sărbătorile Pascale.
Urmăriți emisiunea „Din viața romilor”, în fiecare sâmbătă, de la ora 10, la Național TV, și duminică, de la ora 16.30, la N24 Plus!

Viața Romilor se difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminica, de la 16.30 pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință