ROMI PENTRU ROMÂNIA

Din Viața Romilor – Ediția din 24 decembrie

În Ajunul Crăciunului, emisiunea Din Viața Romilor vă așteaptă cu reportaje impresionante, dar și cu multă muzică de calitate.

Ne-am obișnuit să facem bine, așadar vă arătăm cum a decurs cea de-a doua noastră vizită în comunitatea de romi din Viperești. Cu sprijinul președintelui Partidei Romilor „Pro-Europa”, Nicolae Păun, echipa noastră a oferit copiilor alimente, haine și jucării. Au fost daruri nesperate pe care cei mici le-au primit cu entuziasm și bucurie nemărginită.

Nicolae Păun nu a uitat nici de Giani Constantin, un adolescent de 17 ani care a suferit un accident teribil luna trecută, dar pentru care ajutorul nu a întârziat să apară.

Partida Romilor,,Pro-Europa” a fost activă și în teritoriu, unde liderii filialelor Prahova și Ialomița au oferit copiilor din comunitățile defavorizate pachete cu hrană și dulciuri.


Nu pierdeți selecțiile noastre muzicale și bucurați-vă de artiști precum Marian Mexicanu și Ana Maria, Neluță Neagu, Nicu Elvis, dar mai ales de surpriza acestei ediții: Nicole Cristiana & Friends!


Așadar, urmăriți emisiunea „Din viața romilor” sâmbătă, 24 decembrie, de la ora 10 pe Național TV și duminică, de la ora 16.30, pe N24 Plus!

Din Viața Romilor se difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminica, de la 16.30 pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version