DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 2 Iulie

Mesajul campaniei ,,Te aves rom si misto, ,,E misto să fii rom”, a ajuns în alte comunități cu pondere semnificativă de romi din Sud-Vestul Olteniei.

Echipa emisiunii noastre a fost alături de Iulian Paraschiv, coordonatorul regiunii. Copiii și adulții au venit în număr semnificativ pentru a înțelege importanța asumării și declarării etnice dar și pentru a vedea, pentru prima dată în viața lor o piesă de teatru.

Mesajul campaniei naționale ,,Asumă-ți Identitatea. Declară-ți etnia” inițiată de Partida Romilor Pro-Europa, a ajuns și la Câmpina, acolo unde Ionel Marghiolescu,președintele filialei Prahova a realizat o serie de acțiuni de informare și conștientizare în acest sens. Cunoaștem și două comunități defavorizate: Oborului și Lacul Peștelui, pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă romii de aici.

Clubul C.S. Scorpion se află în primele trei cluburi ale Federației Române de Karate. Nicolae Păun, președintele organizației Partida Romilor ,,Pro-Europa”  nu a rămas indiferent la succesul recent obținut de către sportivii clubului și le-a oferit acestora premii în bani.

Din ediția de sâmbătă nu va lipsi nici materialul informativ dedicat locurilor pentru elevii romi la liceu. 

Din Viața Romilor se difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminica, de la 16.30 pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version