Connect with us

ROMI PENTRU ROMÂNIA

Din Viaţa Romilor – Ediţia din 19 septembrie

În ediția de sâmbăta aceasta, invitat în platou este Cătălin Manea, prim-vicepreședintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa. Discutăm despre campania Educatie, prevenție şi pregătirea comunităților de romi, privind COVID-19.

Aflăm de la invitatul nostru informații noi despre felul cum se derulează campania în regiunea Ardealului, care sunt comunitățile de romi cele mai defavorizate de aici și cum arată începutul de an școlar pentru copiii romi.

Se vor alătura discuției, prin telefon, Daniel Vasile-deputatul minorității rome în Parlamentul României și Iulian Paraschiv, prim-vicepreședinte al Asociației PartidaRomilor Pro-Europa și coordonator regional Sud-Vest Oltenia.

Împreună cu cei doi, Monica Cornea-realizatorul emisiunii, vor discuta despre modul cum a fost implementată campania în regiunea Moldovei și a Olteniei. Informații noi despre campania implementată în regiunea Sud-Muntenia, veți afla din materialul nostru special. Din viața romilor se difuzează în fiecare sâmbătă de la ora 10:00, pe Național TV şi duminică de la 16:30, la Național 24 Plus.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință