ROMI PENTRU ROMÂNIA

Din Viaţa Romilor – Ediţia din 19 iunie

Sâmbăta aceasta ne amintim de 16 iunie, data la care romii din România sărbătoresc Ziua Națională a Limbii Romani. V-am pregătit un material dedicat istoriei limbii romani. În platoul emisiunii va fi Cătălin Manea, deputatul minorității rome în Parlamentul României, alături de care vom discuta probleme ale mediului educațional, precum bullying-ul sau necesitatea unei implicări active ale mediatorilor școlari.
A doua parte a discuției va continua cu Iulian Paraschiv, noul președinte al Agenției Naționale pentru Romi, despre rolul ANR în îmbunătățirea calității vieții din comunități.
Partida Romilor „Pro-Europa” este ca de fiecare dată alături de elevi și părinți în procesul admiterii la liceu. Vă oferim informații despre completarea corectă a fișei de înscriere și alcătuirea dosarului de admitere.
„Din Viața Romilor” se difuzează în fiecare sâmbătă, de la 10.00, pe Național TV, duminica de la 16:30 la Naţional 24 PLUS, dar şi pe pagina noastră Facebook şi canalul YouTube în fiecare sâmbătă de la ora 10.

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version