Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 19 februarie

Sâmbăta aceasta ne amintim  de una dintre cele mai importante date din istoria etniei rome din România: 20 februarie, ziua care marchează Dezrobirea romilor.

Vă prezentăm un material care trece în revistă principalele evenimente care au marcat eliberarea romilor, după peste 500 de ani de sclavie.

De asemenea, vă prezentăm imagini de la reuniunea Consiliului Director al Partidei Romilor, eveniment care a prilejuit dezbaterea unor teme prioritare și luarea unor decizii importante privind participarea romilor  la Recensământul Populației și Locuințelor.

În continuare aflați cum pregătesc filialele Partidei Romilor din țară derularea acestui  proces important, ce acțiuni sunt pregătite pentru informarea și susținerea romilor pentru asumarea identității la Recensământ și care sunt perspectivele de participare, în fiecare regiune a țării, chiar de la liderii prezenți la lucrările Consiliului Director al Partidei Romilor de la București.

Din Viața Romilor se difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminica, de la 16.30 pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință