Connect with us

ROMI PENTRU ROMÂNIA

Din Viața Romilor – Ediția din 18 martie

Sâmbătă, la emisiunea „Din viața romilor” urmăriți un reportaj special filmat de către echipa emisunii noastre la Londra. Piesa de teatru ,,How To Break Out Of A Detention Centre” (Cum să evadezi dintr-un Centru de Detenție) este un proiect cultural inspirat din fapte reale.

În piesa de teatru joacă actori de mai multe naționalități, printre care și actrițele Zita Moldovan și Mihaela Drăgan.

În luna martie, femeia este sărbătorită cum se cuvine. Organizatia de Femei a Partidei Romilor filiala sectorui 5, a organizat un eveniment special de unde vom vedea imagini.

În teritoriu, Partida Romilor, filiala Ialomița, a organizat pentru prima dată un eveniment dedicat Zilei de 8 martie. Liderii romi le-au reamintit participantelor cât de importante sunt în societate, în familie și în educarea copiilor lor.

Am fost prezenți și la Gala ,,Eu contez”, unde au fost prezentate în premieră șase fillme despre soarta și experiențele copiilor instituționalizați. Evenimentul a fost coordonat de actrița  Alina Șerban.

Vă așteptăm sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV, să urmăriți emisiunea,,Din Viața Romilor” !

Viața Romilor se difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminica, de la 16.30 pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință