Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 17 septembrie

Sabrina Ionela Jugănaru are doar 16 ani și este triplă campioană la box. Povestea ei, nicidecum una simplă, inspiră o serie de alte destine. Puternică și ambițioasă, o vom vedea în ediția de sâmbăta aceasta,  în ring, în cadrul celei de-a XXI-a ediție a Campionatului Național de Box Feminin, care s-a desfășurat recent la Năvodari.  

Organizația de Tineret a Partidei Romilor a schimbat în bine viața a doi micuți orfani cu o situație financiară precară. Echipa emisiunii noastre a realizat un material emoționant despre speranță, credință și solidaritate, pe care abia așteptăm să vi-l împărtășim.

Invitatul lui Sorin Sandu la discuția din platou este Cătălin Manea, deputatul minorității rome. Noile modificări aduse legii Educației și încadrarea inspectorilor școlari pentru romi au fost principalele subiecte pe agenda dezbaterii.  Sorin Ion, secretar de stat în cadrul Ministerului Educației, va aduce completările necesare în cadrul unui interviu realizat pe teren.

Din Viața Romilor se difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminica, de la 16.30 pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință