Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viaţa Romilor – Ediția din 17 iulie

Sâmbăta aceasta urmăriți imagini de la evenimentul intitulat „Uniți prin educație”, o inițiativă a Organizației de Tineret Partida Romilor Pro-Europa în colaborare cu DGASPC sector 5.

Scopul proiectului a fost acela de a-i încuraja pe copiii proveniți din mediile vulnerabile să participe la activități interactive, să se distreze și să lege prietenii. Un proiect de succes a fost implementat de curând în comuna 1 Decembrie din județul Ilfov. 20 de tineri romi și neromi au câștigat fiecare 25.000 de euro bani proveniți din fonduri europene nerambursabile. Ce afaceri vor demara aceștia pe plan local, vedeți în ediția de sâmbătă.

Încă este vară dar timpul trece foarte repede iar elevii trebuie să cunoască din timp oferta educațională a Colegiului Național Ucecom Spiru Haret, din București. În acest sens v-am pregătit un material special menit să îi ajute pe elevii care se gândesc să opteze pentru o școală profesională. Din viața romilor se difuzează sâmbăta de la ora 10.00, pe Național TV, duminica de la ora 16.30 la Naţional 24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință