Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediţia din 10 octombrie

Din Viața Romilor vă așteapt – Ediţia dă sâmbăta aceasta cu noi subiecte interesante. Discutăm despre viitoarele alegeri parlamentare. De curând, Biroul Electoral Central(BEC) a admis în ședință candidaturile propuse de mai multe organizații ale minorităților nationale, printre care se află și Partida Romilor Pro-Europa. În acest context, invitatul Monicăi Cornea este domnul Cătălin Manea- prim-vicepreședinte al Organizației Partida Romilor Pro-Europa dar și primul candidat propus pe listele Partidei Romilor. Cine sunt ceilalți candidați propuși și ce aspecte trebuie să fie prioritare pe agenda politică a viitorului deputat, vă invităm să aflați în ediția de sâmbătă.

Mai târziu în emisiune, îi vedem pe câștigătorii alegerilor locale 2020 reuniți în Ședința Consiliului Director al APRPE. Trasăm concluziile acestor alegeri cu liderii mai multe județe din țară.


Părinții și elevii romi vor afla toate informațiile necesare despre schimbările privind admiterea elevilor romi pe locurile alocate lor în anul școlar 2020-2021. Procesul de înscriere a elevilor romi se va desfășura mult mai devreme anul acesta, în perioada 5 octombrie 2020- 29 ianuarie 2021. Noi vă oferim toate detaliile în emisiune. Nu puteam uita nici de ziua de 9 octombrie atunci când în România comemorăm Holocaustul evreilor și romilor vânați de regimul lui Ion Antonescu. Despre lunile de suferință cumplită prin care au trecut victimele și cum a fost pătată iremediabil istoria țării noastre, discutăm în reportajul nostru.

Vă așteptăm sâmbătă de la ora 10.00, pe Național TV şi duminică de la ora 16.30 la Naţional 24 Plus.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință