Connect with us

ROMI PENTRU ROMÂNIA

Din Viața Romilor – Ediția din 10 iunie

În ediția de sâmbătă a emisiunii Din viața romilor vă prezentăm cum a fost sărbătorită Ziua Internațională a Copilului in cadrul evenimentelor organizate de Partida Romilor in Sectorul 5 al Capitalei și în municipiul Râmnicu Valcea.
De asemenea, președintele Partidei Romilor, Nicolae Păun, s-a deplasat la Slobozia și a condus o dezbatere în cadrul Campaniei Naționale „STOP Manipulării romilor”. Ce a discutat liderul Partidei Romilor cu autoritățile și ce mesaj a transmis comunităților de romi, aflați dintr-un material realizat de echipa noastră în  județul Ialomița.
Tot în această ediție vă prezentăm rezultatele discuțiilor purtate de conducerea Partidei Romilor și președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, reuniți la Constanța la o întâlnire cu micii întreprinzători locali. Pe finalul emisiunii vă prezentăm cu ce rezultate spectaculoase s-au întors sportivii Clubului Scorpion  București de la Campionatul Mondial și European de la Oradea.
Nu pierdeți ediția de sâmbătă, de la ora 10.00, de pe Național TV!

Viața Romilor se difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminica, de la 16.30 pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință