Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 10 aprilie

Sâmbăta aceasta Din Viața Romilor vine cu vești bune! Emisiunea noastră a înregistrat un nou record de audiență săptămâna trecută, iar mai multe informații aflați sâmbătă, de la ora 10.00! Vă mulțumim că ne-ați ales!

Săptămâna aceasta a fost plină în evenimente dedicate zilei de 8 aprilie atunci când, anual, la nivel internațional, sărbătorim minoritatea romă. Vom afla detalii despre istoricul zilei, ne vom aminti cum a arătat 8 aprilie în anii anteriori pandemiei și vom vedea mesajele oferite de artiștii și liderii romi cu ocazia acestei zile. Nicolae Păun, președintele Partidei Romilor ,,Pro-Europa” a oferit mesajul său de susținere având în vedere că pentru al doilea an consecutiv, această sărbătoare este organizată în condiții speciale din cauza restricțiilor date de virusul covid-19.

Avem imagini și de la Palatul Parlamentului, acolo unde oaspeți de seamă au participat la O Masă Rotundă dedicată sărbătorii de 8 aprilie.
Din viața romilor se difuzează în fiecare sâmbătă de la ora10.00, pe Național TV, duminică de la 16.30 la Naţional 24 Plus și pe pagina noastră de Facebook și canalul nostru de YouTube.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință