DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viaţa Romilor – Ediţia din 1 mai

În Sâmbăta Mare vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii Din viața romilor! Suntem în pragul celei mai mari sărăbători creștine, Învierea Domnului.
V-am pregătit, așadar, reportaje speciale, gânduri bune împătășite de oameni cu har, cuvinte și imagini care vor crea o atmosferă de săbătoare, cu credința în mai bine și cu iubirea față de semeni. Îi avem alături de noi pe reprezentanții a două culte creștine, preotul Alexa Visarion și pastorul Florin Ianovici.
Despre tradiții și obiceiuri pascale, moștenite din străbuni, pentru diferitele neamuri de romi de la noi din țară, vom afla mai multe de la o mai veche prietenă a emisiunii, Elena Radu. Ne-a primit cu brațele deschise la ea acasă, cu miros îmbietor de cozonac, tocmai în ziua în care, conform tradițiilor, se înroșesc ouăle!
Printr-un mesaj în cadrul emisiunii, președintele Partidei Romilor „Pro-Europa”, Nicolae Păun, a ținut să transmită un gând bun, pace și sărbători binecuvântate cu lumină, tuturor celor care ne urmăresc.
Vă așteptăm alături de noi, sâmbătă 1 mai, de la ora 9:00, pe Național TV și live pe pagina noastră de Facebook, pe canalul de YouTube, la o ediție specială cu amănunte noi și interesante Din viața romilor!

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version