Connect with us

ROMI PENTRU ROMÂNIA

Din Viața Romilor – Ediția din 1 aprilie

Sâmbăta aceasta, vă invităm să urmăriți o ediție aniversară  a emisiunii „Din viața romilor”. Împlinim 18 ani de activitate în peisajul media românesc, timp în care am reușit să asigurăm vizibilitatea minorității rome și să contribuim la schimbarea prejudecăților privitoare la etnia romă.
Născut la inițiativa președintelui Partidei Romilor „Pro-Europa”, Nicolae Păun, programul nostru televizat a adus pe micile ecrane realitățile din comunitățile de romi din România și a promovat valorile, cultura si tradițiile acestora.
Așadar, vă arătăm momente importante din cei 18 ani în care v-am fost aproape, alături de gazdele ediției noastre aniversare: Zita Moldovan, Sorin Sandu, Valentin Rupiță și Monica Cornea.
Nu pierdeți „Din Viața Romilor”, în fiecare sâmbătă de la ora 10.00, la Național TV, și duminică, de la ora 16.30, la N24 Plus!

_autotone

Viața Romilor se difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminica, de la 16.30 pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință