Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viața romilor 31.07.2021

Emisiunea „Din viața romilor” vă prezintă coșmarul petrecut în urmă cu 2 săptămâni la Roșia Montană și Dăroaia, cele mai afectate zone din județul Alba.

În urmă cu 2 săptămâni la Roșia Montană și Dăroaia, cele mai afectate zone din județul Alba, a plouat în câteva ore așa cum numai într-un coșmar pare că e posibil.

Localnicii le-au numit inundații istorice. Șocați, disperați, dezumanizați, oamenii au trecut prin ore de iad pe care echipa emisiunii noastre le-a captat în imagini. Rămași ai nimănui, comunitățile de romi au implorat după ajutor. Mobilizarea exemplară a venit din partea celei mai puternice organizații care reprezintă interesele romilor- Partida Romilor Pro-Europa. Deputatul Cătălin Manea și echipa sa de tineri au depus eforturi considerabile pentru a veni în sprijinul familiilor disperate. În această luptă contracronometru pentru supraviețuire s-au alăturat și alți oameni de bine: Gruia Bumbu-președintele Pakiv România, autorități locale și voluntari care au înțeles dimensiunea dezastrului. În ediția de sâmbăta vedeți imagini în exclusivitate de la fața locului dar și ajutorul pe care romii l-au primit grație eforturilor Partidei Romilor Pro-Europa.

Din Viața Romilor se difuzează sâmbăta de la ora 10.00, pe Național TV.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință