Connect with us

ROMI PENTRU ROMÂNIA

Din Viaţa Romilor – 24.06.2023

Sâmbăta aceasta, la emisiunea Din viața romilor v-am pregătit subiecte interesante și actualitate. Vă prezentăm o anchetă jurnalistică realizată de echipa Din viața romilor, care vine să confirme că legea 156/2023 este una în beneficiul populației vulnerabile.

Un caz aparte din județul Vrancea a pus comunitatea din comuna Ciorăști, în dificultate! Direcția Generală de Asistență și Protecție a Copilului Vrancea a luat patru minori din sânul unei familii printr-o hotărâre judecătorescă, având motive întemeiate, în conformitate cu legea 272/2004. Vedeți cum s-a implicat Partida Romilor în acest caz, în ce condiții statul poate interveni, dar și care sunt pașii de urmat pentru ca minorii să poată reveni acasă!

De asemenea, vă arătăm cum a decurs întâlnirea din județul Prahova dintre reprezentanții Partidei Romilor și liderii regionali și locali ai județului. Discuția s-a axat și aici pe prevederile legii 156/2023, dar s-au discutat și probleme organizatorice, astfel încât comunitățile de romi din Prahova să fie corect informate și să își cunoască drepturile!

Avem noutăți și despre Muzeul Național de Istorie și Cultură a Romilor!

Toate acestea, sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință